Η τριάδα-φωτιά του Παναθηναϊκού

Η τριάδα-φωτιά του Παναθηναϊκού

Οι τρεις παίκτες που έχουν… ανεβάσει για τα καλά τον Παναθηναϊκό…

Πρόκειται για τους Μπεργκ, Λεντέσμα και Γουακάσο. Τι έκαναν στο χθεσινό παιχνίδι…

[ads2]

Κριστιάν Λεντέσμα: Ο «μαέστρος» του Παναθηναϊκού στη μεσαία γραμμή, «έχτιζε» ιδανικά το παιχνίδι της ομάδας με τις διαγώνιες και κάθετες πάσες του και ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο βασικός κινητήριος μοχλός της ομάδας, πραγματοποιώντας εξαιρετική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα.

Μουμπάρακ Γουακάσο: Πέτυχε ένα γκολ, είχε δύο εξαιρετικά σουτ προς την αντίπαλη εστία, πρέσαρε άψογα και με το πάθος του παρέσυρε όλη την ομάδα, πιστοποιώντας ότι είναι ένα ακούραστο «μηχανάκι»πολυτελείας.

Μάρκους Μπεργκ: Τι κι αν δεν σκόραρε ο Σουηδός άσος; Κέρδισε το πέναλτι, έδωσε την εντυπωσιακή ασίστ με το κεφάλι στο δεύτερο και είχε ενεργό συμμετοχή στο τρίτο! Εάν, δε, ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Ναμάσκο, δεν το είχε πάρει… προσωπικά θα μπορούσε να είχε σκοράρει και μάλιστα περισσότερες από μία φορές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News