«Τρία στα τρία» με… «τεσσάρα»!

Νίκη επί της ΑΕΚ για την Κ17

Άνετο πέρασμα της Κ17 του Παναθηναϊκού από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης με τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Φρατζέσκου να επικρατούν με σκορ 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και χωρίς να κινδυνεύσουν σε κανένα σημείο από τους αντιπάλους τους πέτυχαν την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Το Τριφύλλι πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 25’ όταν ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι μετά από χέρι ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βολάκης και με εύστοχο χτύπημα άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό της αναμέτρησης, όμως οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1 να σφραγίζει τις προσπάθειές τους.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 69’ ο Νταμπίζας με κεφαλιά έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα, ενώ ο ίδιος παίκτης οκτώ λεπτά αργότερα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το «κερασάκι στην τούρτα» της νίκης του Παναθηναϊκού ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν ο Κυριόπουλος με ένα εντυπωσιακό σουτ από θέση μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής «έγραψε» το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Έτσι, οι Πράσινοι έφτασαν τους εννέα βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ.

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Αλεβιζάκης, Ζεϊμπέκης, Πάλμος (60’ Καλός), Καπαματζιάν (55’ Καμαρός), Συμεωνίδης, Λιατίφης, Βολάκης (75’ Αλχατζίδης), Κυριόπουλος, Καλοσκάμης (60’ Τσιάβος), Νταμπίζας (75’ Παπανικολόπουλος).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News