Τρία ονόματα για... αντί-Ρόντγουελ

«Ματιές» Παναθηναϊκού σε Τζακ Ρόντγουελ

Ο Παναθηναϊκός εδώ και αρκετές ημέρες έχει ρίξει όλο του το βάρος στην απόκτηση ενός στόπερ και συγκεκριμένα του Τζακ Ρόντγουελ.

Η υπόθεση της απόκτησης του Άγγλου κεντρικού αμυντικού και αμυντικού χαφ φαίνεται να «κολλάει» όμως, με το τριφύλλι να δίνει διορία για μια τελική απάντηση μέχρι αύριο Σάββατο (24/8).

Όπως είναι λογικό ο Νίκος Νταμπίζας έχει ξεκινήσει ήδη να σκανάρει περιπτώσεις έτσι ώστε αν πει «όχι» ο Ρόντγουελ να κλείσει άμεσα άλλος παίκτης (δηλαδή και στόπερ και χαφ) μιας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα. Σύμφωνα με την Live Sport λοιπόν, ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων έχει προκρίνει τρεις περιπτώσεις.

Οσον αφορά την άμυνα… οι πρώτες δύο ακούνε στα ονόματα των Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς που έχει μείνει ελεύθερος από την Παλέρμο και Τομά Ερτό που είναι επίσης ελεύθερος ενώ μέχρι πρότινος άνηκε στην τουρκική Ανκαραγκουτσού.

Η Τρίτη περίπτωση είναι ο… γνωστός και μη εξαιρετέος Βίτο Βόρμγκουρ. Ο αρχηγός της Μπραν απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό τους πράσινους και βλέπει το συμβόλαιό του να εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News