Τρία ματς χωρίς νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Πρόκληση Αστέρα προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού: «Θα σας γαμ... στη Λεωφόρο»

Μετά τις τρεις σερί ήττες από τον ΠΑΣ Γιάννινα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός σημείωσε ακόμη ένα αρνητικό στατιστικό απέναντι σε μια επιπλέον ομάδα της επαρχίας.

Το Τριφύλλι έφθασε μερικά δευτερόλεπτα μακριά από τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ, όμως, δεν τα κατάφερε, διότι ισοφαρίστηκε στην εκπνοή από τον γκολκίπερ, Νίκο Παπαδόπουλο.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη φορά, που ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε τους Αρκάδες. Πέρσι, στο «Θ. Κολοκοτρώνης» ήρθε 1-1, γνωρίζοντας την ισοφάριση, ξανά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Φέτος, στο γήπεδο της Λεωφόρου, η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι έφερε λευκή ισοπαλία απέναντι στην Τρίπολη, σε ένα ματς που έπαιξε ρόλο ο Covid-19 για τους πράσινους, διότι άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης 7 παίκτες πρώτης γραμμής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News