Τρία διλήμματα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα

Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-Αστέρας: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα στη Τρίπολη (30/1, 21:00).

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες έμειναν οι Μάγκνουσον και Βέρμπιτς οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά.

Στο τέρμα θα είναι ο Μπρινιόλι ενώ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έχουν προβάδισμα οι Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης και Πούχατς. Εδώ θέση διεκδικούν οι Κώτσιρας στα δεξιά, Πούγγουρας, Σάρλια στο κέντρο της άμυνας και Χουάνκαρ αριστερά.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Πέρεθ, Τσέριν και Μπερνάρ με τον Κουρμπέλη να παίρνει τη θέση του Σλοβένου σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας.

Τέλος, τα πράγματα είναι πιο απλά στη επιθετική τριάδα καθώς αυτή θα αποτελείται από τους Παλάσιος, Μαντσίνι και Σπόραρ με τον Ιωαννίδη να έχει λίγες πιθανότητες.

Παναθηναϊκός: Ο λόγος της παρουσίας Αλαφούζου στο Κορωπί

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ιωάννης Αλαφούζος βρέθηκε το Σάββατο στη προπόνηση της ομάδας και μίλησε στους παίκτες.

Ο ισχυρός άντρας της πράσινης ΠΑΕ θέλησε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Αυτή την φορά δεν υπήρχαν γκάζια ούτε έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους όπως είχε κάνει πέρσι τον Δεκέμβριο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ήθελε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές προκειμένου οι Πράσινοι να καταφέρουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, τους τόνισε πως τα τελευταία κακά αποτελέσματα δεν αλλάζουν σε καμία περίπτωση την πίστη του προς αυτούς και ότι είναι σίγουρος πως σύντομα η ομάδα θα παρουσιάσει την εικόνα που είχε στον πρώτο γύρο.

Ο Αλαφούζος είχε και μία ιδιωτική συζήτηση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον οποίο μίλησαν για τα μεταγραφικά ζητήματα.

Αυτό που τόνισε ο μεγαλομέτοχος στον Σέρβο προπονητή είναι ότι είναι διατεθειμένος να ικανοποιήσει οτιδήποτε του ζητήσει με σκοπό η ομάδα να καλύψει όλες τις ανάγκες της.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News