Τρία αριστερά μπακ από το μικροσκόπιο του Ντρεοσί

Τρία αριστερά μπακ από το μικροσκόπιο του Ντρεοσί

Μπορεί το μέλλον του Ντρεοσί, καθώς επίσης και το πλάνο της ομάδας για την επόμενη σεζόν να είναι στον “αέρα”, ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού” θέλει να είναι έτοιμος για όλα τα σενάρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ήδη εξετάζει τρία ονόματα αριστερών μπακ που έχουν προταθεί προκειμένου να είναι έτοιμος σε περίπτωση που παραμείνει στους “πράσινους” και ο προπονητής (όποιος και αν είναι) του ζητήσει ενίσχυση στα αριστερά.

Αναλυτικά:

Φλοριάν Μιγκέλ: Πρόκειται για Γάλλο αριστερό μπακ που έχει περάσει όλη του την καριέρα στην Τουρ και την Νιμ. Είναι 24 ετών, το συμβόλαιό του με τη Νιμ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και έχει προταθεί στον Ντροεσί. Φέτος έχει 18 συμμετοχές στην Ligue 1.

Τρία αριστερά μπακ από το μικροσκόπιο του Ντρεοσί

Λιονέλ Κάρολ: Επίσης Γάλλος με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021. Ο 29χρονος με 21 συμμετοχές φέτος με το Στρασβούργο έχει προταθεί και είναι σαφέστατα πιο ακριβή επιλογή από τον Μιγκέλ. Έχει παίξει και σε Ναντ, Μπενφίκα, Σεντάν, Τρουά, Γαλατασαράι και Σεβίλλη.

Τρία αριστερά μπακ από το μικροσκόπιο του Ντρεοσί

Φράνκο Φεράρι: Πρόκειται για παίκτη που είχε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021 με τον Βόλο και είχε προταθεί από τον Γενάρη, όταν και θα μπορούσε να κλείσει ως “free agent”. Φέτος αποτελεί τον -μάλλον- καλύτερο αριστερό μπακ του πρωταθλήματος και ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν δείξει ο ΠΑΟΚ και ομάδες από την Τουρκία. Πριν λίγες εβδομάδες ανανέωσε με τον Βόλο, ωστόσο φημολογείται πως η ρήτρα του είναι χαμηλή και δεν ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ.

Τρία αριστερά μπακ από το μικροσκόπιο του Ντρεοσί

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News