«Τρένο» ο Παναθηναϊκός, κέρδισε και τη Νίκη Λευκάδας!

«Τρένο» ο Παναθηναϊκός, κέρδισε και τη Νίκη Λευκάδας!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού έκανε το δύο στα δύο επικρατώντας της Νίκης Λευκάδας με 68-54 σε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οι πρωταθλήτριες υπερασπίστηκαν την έδρα τους απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο που ήρθε με διάθεση να διεκδικήσει το ματς.

Ο ΠΑΟ ξεκίνησε την πρώτη περίοδο χωρίς να βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 14-16.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το «τριφύλλι» ανέβασε ρυθμούς και με ένα σερί 11-1 πέρασε μπροστά με 25-17 στο 14’. Η Λευκάδα όμως βρήκε τον τρόπο να πλησιάσει και τελικά να  ισοφαρίσει σε 31-31 στο ημίχρονο.

Οι «πράσινες» μπήκαν δυνατά στο τρίτο δεκάλεπτο, το οποίο ήταν και το πιο παραγωγικό για τον Παναθηναϊκό (20 πόντους). Παράλληλα, κατάφεραν να κρατήσουν τη Λευκάδα χαμηλά στο σκοράρισμα (10 πόντους) χτίζοντας μια διαφορά 10 πόντων στο τέλος της περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στην τελευταία περίοδο και πήρε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Από πλευράς ΠΑΟ η Ριντ πέτυχε 22 πόντους και την ακολούθησε η Χολμς με 19.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα : 14-16, 31-31, 51-41, 68-54.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 22, Ζιάκα, Σταμάτη, Λύμουρα, Κωτούλα, Βιντσιλαίου 5, Μπουντούρη, Γρηγοροπούλου 4, Σταχ 14, Μυλωνάκη, Χολμς 19, Χατζηνικολάου 4.

Νίκη Λευκάδας (Ζαβιτσάνος): Τυπάλδου, Ντάλα, Δανδουλάκη, Τζανετάτου 9, Κερασοβίτη, MC-Bryde 10, Τσαβόνι 4, Young 14, O’ Dwyer 6, Thornton 11.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News