"Τρέμουν" στην Σταντάρ ενόψει Παναθηναϊκού

"Τρέμουν" στην Σταντάρ ενόψει Παναθηναϊκού

Δείτε τι προβληματίζει τους ανθρώπους της Σταντάρ Λιέγης ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Λιέγη αποστολή Νίκος Παγκάκης.

[ads2]

Η Σταντάρ Λιέγης εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου οι οπαδοί του συλλόγου να έχουν κόσμια συμπεριφορά στον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

«Νέα επεισόδια μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες για όλους», αναφέρει η ανακοίνωση των Βέλγων, στην οποία αναφέρουν πως πλήρωσαν 50.000 ευρώ πρόστιμο και άλλες 50.000 ευρώ για τις ζημιές που προκάλεσαν οπαδοί της στο «Άμστερνταμ Αρένα». Μάλιστα, η Σταντάρ αναφέρει στην ανακοίνωση πως από το 2010 έχει πληρώσει σε πρόστιμα 459.000 ευρώ!

Τέλος, ο Μπρούνο Βενάζι, πρόεδρος της Σταντάρ Λιέγης είπε χαρακτηριστικά: «Το κλαμπ δέχεται βαριές τιμωρίες σε κάθε παιχνίδι. Θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να το αποφύγουμε αυτό στο μέλλον. Μπορεί να ακολουθήσουν ακόμα μεγαλύτερες και πιο βαριές ποινές αν δεν προσέξουμε».

Σούπερ ταμείο με απόδοση 2.30. Δείτε εδώ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News