"Τρέμει" το ΟΑΚΑ

"Τρέμει" το ΟΑΚΑ

[ads]
Ο Αρτούρας Μιλάκνις τόνισε πως η Ζαλγκίρις θα πρέπει να σταματήσει το γρήγορο μπάσκετ που θέλουν να παίξουν οι «πράσινοι», ενώ σχολίασε την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

«Πρώτα απ’ όλα, χαίρομαι που επέστρεψα στην Ευρωλίγκα. Πέρυσι, ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου στο εξωτερικό. Ήταν μία καλή εμπειρία με την Ούνιξ στο Eurocup, αλλά πλέον επέστρεψα στην Ευρωλίγκα και ανυπομονώ να ξεκινήσω με τη νέα δομή της. Είναι πάντα δύσκολο όταν παίζεις στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει εκπληκτικούς φιλάθλους. Το νέο τους ρόστερ είναι πολύ κινητικό. Σχεδόν όλοι οι παίκτες κάνουν αλλαγές στην άμυνα. Πήραν τον Μπουρούση και τον Σίνγκλετον που είναι παίκτες τοπ επιπέδου. Στον Παναθηναϊκό αρέσει το γρήγορο μπάσκετ και γι’ αυτό θα πρέπει να τους σταματήσουμε», ήταν τα λόγια του Αρτούρας Μιλάκνις.

Ταμείο: Πληρώνει το 1.80!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News