Απίθανο σενάριο για Παναθηναϊκό και Μπερτολάτσι!

Απίθανο σενάριο για Παναθηναϊκό και Μπερτολάτσι!

Ένα απίθανο σενάριο φέρνουν στο φως οι Ιταλοί, συνδέοντας τον Αντρέα Μπερτολάτσι της Μίλαν με τον Παναθηναϊκό!

Τη στιγμή που οι «πράσινοι» πήραν… φόρα και πραγματοποιούν τη μία προσθήκη μετά την άλλη, ο ιταλικός Τύπος έρχεται να τους συνδέσει με ακόμα ένα μεταγραφικό σενάριο, το οποίο ωστόσο μοιάζει περισσότερο φανταστικό.

[ads2]

Κι αυτό γιατί κάνουν λόγο περί ενδιαφέροντος για τον μέσο της Μίλαν, Αντρέα Μπερτολάτσι, για τον οποίο οι «ροσονέρι» είχαν δαπανήσει περί τα 20 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να τον κάνουν δικό τους από τη Τζένοα!

Το συμβόλαιο του 25χρονου Ιταλού μέσου λήγει το 2019, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 14 σεζόν (σε 21 αγωνιστικές) στη Serie A, οι 12 ως βασικός.

Ο Ιταλός άσος σε δηλώσεις του στην «Tuttosport» αναφέρεται στη σχέση του με τον Αντρέα Στραματσόνι και το πώς τον βοήθησε στις ακαδημίες της Ρόμα, ενώ παραδέχεται πως τον ήθελε κι όταν βρισκόταν στο τιμόνι της Ίντερ ο τωρινός τεχνικός του Τριφυλλιού.

Στη συνέχεια επισημαίνεται βέβαια πως ο Μπερτολάτσι στην παρούσα φάση σκέφτεται μόνο τη Μίλαν, πλην όμως σημειώνεται στο δημοσίευμα πως: «Στο μέλλον δεν αποκλείεται να ενδιαφερθεί γι’ αυτόν ο Παναθηναϊκός»!

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News