Τρελό σενάριο για ανταλλαγή Κούζμιτς με... ψηλό!

Τρελό σενάριο για ανταλλαγή Κούζμιτς με... ψηλό!

Ο Παναθηναϊκός μετά την ενίσχυση στην περιφέρεια και την προσθήκη των Χέινς και Έλιοτ κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη, ο οποίος θα αγωνίζεται στο 5.

Έτσι λοιπόν ο Κούζμιτς είναι πολύ πιθανό να φύγει από τον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να τον προσφέρουν ως αντάλλαγμα για τον… επόμενο ψηλό!

[ads2]

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόθεση των ανθρώπων των κυπελλούχων Ελλάδας είναι να δώσουν τον Σερβοβόσνιο σέντερ ως… ανταλλαγή προκειμένου να έρθει ο σέντερ που πρόκειται να αποκτηθεί. Θυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο είχε κάνει ο Παναθηναϊκός τον Δεκέμβριο του 2012, όταν είχε ανταλλάξει τον Άντι Πάνκο με τον Τζέιμς Γκιστ από την Μάλαγα.

O Κούζμιτς βρίσκεται μεταξύ… ΟΑΚΑ και ανταλλαγής, καθώς πράγματι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να τον αξιοποιήσει για να βρει έναν διαφορετικό ψηλό.

Ο Εμπάκουε θα ήταν η ιδανική λύση, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Μακάμπι ενδέχεται να εξετάσει την παραχώρησή του σε ομάδα της Ευρωλίγκας, αν αποκλειστεί από το Eurocup, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ισραηλινοί δεν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει την Τετάρτη.

Όπως και νά’ χει η πράσινη διοίκηση θα πράξει το σωστό, θα δαπανήσει όσα χρήματα χρειάζονται προκειμένου να έρθει ο TOP ψηλός…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News