Τρέλανε και τους... σχολιαστές το απίθανο τρίποντο του Διαμαντίδη (vids)

Τρέλανε και τους... σχολιαστές το απίθανο τρίποντο του Διαμαντίδη (vids)

O Δημήτρης Διαμαντίδης έστειλε με απίθανο τρίποντο στα 8″ πριν από το τέλος της αναμέτρηση της Λαμποράλ Κούτσα με τον Παναθηναϊκό στην παράταση, τρελαίνοντας παράλληλα και τους σχολιαστές.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πραγματοποίησε συγκλονιστική εμφάνιση στη δεύτερη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια.

[ads2]

Ο αρχηγός των «πρασίνων» μέτρησε 17 πόντους (3/6 τριπ.), 6 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο, ενώ με απίθανο step back τρίποντο έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, ισοφαρίζοντας σε 73-73, 8” πριν από τη λήξη, με την τρίποντη… βόμβα του τρελαίνει τους ευρωπαίους ρεπόρτερς.

Μάλιστα ο σχολιαστής του επίσημου καναλιού της Euroleague, αδυνατώντας να πιστέψει την κατάληξη της προσπάθειας του αρχηγού των «πρασίνων», αλλά και την δραματικό φινάλε του ματς, φώναξε: «Ώπα».

Δείτε…

gazzetta.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News