Τρελαμένος με τον Εξάστερο Τζέϊμς!

Μάικ Τζέιμς: Τόσα δίνω, πόσα θες;

Ο Μάικ Τζέιμς μοιράστηκε  την τρέλα του και την ανυπομονησία του για τη νέα χρονιά με τους φίλους του «Εξάστερου», εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μεγάλο κομμάτι των αισθημάτων του «πράσινου» ρόστερ.

Ένας από τους παίκτες που εκφράζουν απόλυτα αυτό το αίσθημα καρτερικότητας είναι ο Μάικ Τζέιμς, αποτελώντας και το πιο πρόσφατο σχετικό παράδειγμα .

[ads2]

Ο 26χρονος γκαρντ, για τον οποίο μάλιστα πριν από λίγες ημέρες οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό αφού έληξε η προθεσμία που του επέτρεπε να αναζητήσει συμβόλαιο στο NBA, όχι μόνο δεν έχει απογοητευτεί από το γεγονός ότι δεν βρήκε ομάδα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αντιθέτως έχει «φτιαχτεί» ακόμη περισσότερο!

Ήταν κάτι που είχε δηλώσει άλλωστε και στη συνέντευξη που είχε παραθέσει στην «Π» λίγο μετά την υπογραφή του, τονίζοντας πως η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό Superfoods τον κάνει ευτυχισμένο! Ο Τζέιμς ταυτίστηκε αμέσως με τον σύλλογο, χρησιμοποιώντας ως φωτογραφία προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα σκίτσο που έφτιαξε ένας φίλος του «τριφυλλιού», που τον απεικονίζει με την πράσινη εμφάνιση!

Χθες μάλιστα, ο Αμερικανός επανέλαβε την ανυπομονησία του και μοιράστηκε τα συναισθήματά του με τον κόσμο, γράφοντας: «ποτέ δεν ήμουν πιο ενθουσιασμένος και με μεγαλύτερο κίνητρο για μια σεζόν στη ζωή μου» έγραψε ο Τζέιμς!

Μάικ Γερά και Εξάστερα!

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News