Τρελά λεφτά για Βιγιαφάνιες

Τρελά λεφτά για Βιγιαφάνιες

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κόντα στο… χειμερινό μπαμ με τον Λούκας Βιγιαφάνες. Το συνολικό ποσό της μεταγραφής…

Μέσα στη μέρα αναμένεται να κλείσει στον Παναθηναϊκό ο Λούκας Βιγιαφάνιες, καθώς λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό «μπαμ» αυτού του χειμώνα.

[ads2]

Συγκεκριμένα, να του στείλουν τα υπογεγραμμένα συμβόλαια είναι το μόνο που περιμένει πλέον ο Παναθηναϊκός για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της μεταγραφής του Λούκα Βιγιαφάνες.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως παρά τα πολλά χρήματα που έχει ξοδέψει ο Παναθηναϊκός για μεταγραφές, δεν το έβαλε κάτω και δαπάνησε… ακόμη περισσότερα για τον παικταρά.

Συγκεκριμένα, η μεταγραφή θα φτάσει μέχρι και τις 600.000 ευρώ, καθώς οι πράσινοι έχουν πληρώσει Ιντεπεντιέντε, Παναιτωλικό, αλλά και την CAI (πρώτη ομάδα του Βιγιαφάνες στην Αργεντινή που έχει ποσοστό 20% των δικαιωμάτων του).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News