Τρελά λεφτά από Αλαφούζο στον Ερασιτέχνη

Τρελά λεφτά από Αλαφούζο στον Ερασιτέχνη

Ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω χορηγίας του ΣΚΑΪ θα δώσει 300.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Τεράστια οικονομική «ένεση» από τον Γιάννη Αλαφούζο στον Ερασιτέχνη, δεδομένου ότι (μέσω ΣΚΑΪ) έδωσε χορηγία που αναμένεται να φτάσει τις 300.000 ευρώ μέσα στο έτος!

[ads2]

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής του συνεργασίας με τον Όμιλο ΣΚΑΪ, κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μεγαλομετόχου του ΣΚΑΪ, κ. Γιάννη Αλαφούζου.

Έπειτα από αυτή την κίνηση, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Αλαφούζο, αφού το συνολικό ποσό της χορηγίας, που αναμένεται να φτάσει τις 300.000 ευρώ μέσα στο έτος, θα καλύψει μεγάλο μέρος των καθημερινών λειτουργικών αναγκών του Συλλόγου.

Η υλοποίηση της εν λόγω συμφωνίας με έναν εκ των κορυφαίων ελληνικών ομίλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αποδεικνύει έμπρακτα τις προθέσεις του κ. Γιάννη Αλαφούζου αναφορικά για την ευημερία του Συλλόγου και εν προκειμένω με το κομμάτι των ερασιτεχνικών τμημάτων, που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουν πλήθος οικονομικών προβλημάτων.

Επιπλέον, η ενέργεια αυτή του κ. Αλαφούζου δείχνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και πορεύεται με συνοχή και αποφασιστικότητα απέναντι σε όσους επιθυμούν να τον βλάψουν χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα. Είμαστε Όλοι μαζί, Μια γροθιά, Μια οικογένεια”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News