Τρέλα και …παυσίπονα!

Τρέλα και …παυσίπονα!

Ο Παναθηναϊκός αντεπιτίθεται και διψά για κούπες αλλά τώρα προέχει η Εφες. Την Παρασκευή το βράδυ θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο των Τούρκων ώστε να εμφανιστεί δριμύτερος και τρελά ενισχυμένος στον δεύτερο γύρο.

Εξάλλου, οι «πράσινοι» τρελάθηκαν και οργιάζουν στην μεταγραφική τους ενίσχυση. Μετά τον Μαρκίζ Χέινς που έπρεπε να σπάσει το συμβόλαιο με τη Σάσαρι, ήρθε μια πραγματική υπέρβαση.

[ads2]

Ο πρώτος σκόρερ της D-League (του NBDL), ο Έλιοτ Γουίλιαμς περνά την απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να φορέσει το «τριφύλλι» στο στήθος. Η μεταγραφή του Αμερικάνου μπόμπερ απαιτούσε μια τεράστια υπέρβαση, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε υποσχεθεί πως θ’ αντιδράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το έκανε.

Ο παίκτης είχε στα χέρια του πρόταση από την Κίνα με μηνιαίες αποδοχές που άγγιζαν τα 200.000 δολάρια! Λόγω ηλικίας (26χρ.) αλλά και φιλοδοξίας ο Γουίλιαμς είπε «όχι» και περίμενε το επόμενο συμβόλαιο του στο ΝΒΑ όντας ο καλύτερος παίκτης του NBDL. Ο Παναθηναϊκός, όμως, τον δελέασε και του έδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο πως τον θέλει εδώ και τώρα ώστε να διεκδικήσουν μαζί τις τρεις κορυφές. Ο σεσημασμένος σκόρερ είπε το «ναι» και μπαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό το ΟΑΚΑ!

Ακολουθεί και ο σέντερ. Είπαμε, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο μετά τους τριγμούς του Ιανουαρίου. Το τελευταίο κομμάτι του παζλ θα διορθώσει και την τελευταία πινελιά στο ρόστερ.

Πλέον, ο Σάλε και οι συνεργάτες του μπορούν να προμηθευτούν τα πιο ευχάριστα παυσίπονα για τον πονοκέφαλο. Θα πρέπει μέσα σε λίγο διάστημα να εντάξουν τρεις νέους παίκτες και να οδηγήσουν την ομάδα με ασφάλεια μετά το λίφτινγκ. Καλάθης, Διαμαντίδης, Χέινς, Φελντέιν, Μποχωρίδης, Παππάς και εσχάτως Έλιοτ Γουίλιαμς!

Ο Αμερικάνος παίζει στο «2» αλλά και στο «3». Είναι απίστευτα ικανός στη σύνδεση με το καλάθι, πολύ αθλητικός, με απίστευτη ευχέρεια στο ανοικτό γήπεδο, πασάρει και διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι και στη μέρα του δεν βρίσκει τρόπο ο αντίπαλος του να τον σταματήσει. Το γεγονός πως δεν έχει παίξει Ευρώπη είναι το μόνο ντεσαβαντάζ, ωστόσο, οι σκάουτερ του ΝΒΑ μιλούν για έναν παίκτη που ταιριάζει πιο πολύ στην Ευρώπη παρά στην Αμερική. Μιλούν για τον καλύτερο παίκτη της D-League που κάνει τη διαφορά. Τα νούμερα του άλλωστε μιλούν από μόνα τους! 28,4 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και έξι ασίστ έχει ανά παιχνίδι!

Και κάτι τελευταίο. Η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στο ΟΑΚΑ. Πόσα χρόνια εκεί που αισθάνεσαι …αδύναμος δεν κάνει κάτι τρελό αυτή η ομάδα για να σου προκαλέσει ηλεκτροσόκ;

ΥΓ: Έπεται συνέχεια. Τελικά στον Παναθηναϊκό αποφασίζουν ή δεν αποφασίζουν για τον έκτο ξένο; Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

onsports.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News