Τρέλα... ανανέωσης για Ινσούα - Τα οικονομικά δεδομένα

Αυτός είναι ο αντί-Ινσούα

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποθεώνει τον Εμάνουελ Ινσούα, χαρακτηρίζοντάς τον… τρελό, ο κόσμος θέλει ανανέωση και το newspao.gr αναλύει τα οικονομικά δεδομένα.

Ο Αργεντινός άσος, με το πάθος του και την ποιότητά του έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Γιώργου Δώνη, ενώ η… τρέλα του περισσεύει. Γι’ αυτό και η ΠΑΕ τον αποθέωσε στα socila media.

Η ανάρτηση, όπως ήταν λογικό, συγκέντρωσε πολλά σχόλια, με τους φίλους του τριφυλλιού να ζητούν ανανέωση συμβολαίου, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Τα οικονομικά δεδομένα

Η όλη κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο φαίνεται να φέρνει λίγο πιο κοντά την ανανέωση του Εμάνουελ Ινσούα στον Παναθηναϊκό!

Ο Αργεντινός μπακ ζητούσε ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ για να ανανεώσει (από τις 280.000 που έχει να λάβει για φέτος), ποσό το οποίο δεν μπορούσε να φτάσει ο Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα να αναζητά σύλλογο στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του και να έχει απορρίψει την πρώτη πρόταση (κοντά 350.000 ευρώ) του Ρόκα για ανανέωση.

Η όλη κατάσταση με τον κορωνοϊό και οι συνθήκες που επικρατούν στην καθημερινότητά μας, αλλά και στο ποδόσφαιρο, έχουν βάλει σε δεύτερες σκέψεις τον Εμάνουελ Ινσούα που γνωρίζει ότι δύσκολα -πλέον- θα βρει τα χρήματα που ψάχνει.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει πρόταση κοντά στις 430-450.000 ευρώ και δεν αποκλείεται αν ανέβει λίγο παραπάνω να διατηρήσει τον έμπειρο μπακ στο ρόστερ του, ο οποίος νιώθει ασφαλής στην Αθήνα και έχει αρχίσει να αναθεωρεί σχετικά με το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

https://www.instagram.com/p/B-b4WRjiM4A/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News