3 + 1 υποψήφιοι για μια θέση!

3 + 1 υποψήφιοι για μια θέση!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το ψάξιμο για παίκτη που θα κάνει τη διάφορα στα χαφ. Ποιοι είναι στη λίστα.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει θέση ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ.

Τα ονόματα που… παίζουν αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι οι Μπενιάτ Ετσεμπαρία, Όσκαρ Χίλιεμαρκ (διαβάσατε στο newspao.gr) και Κριστιάν Τρες.

Μεγάλος στόχος φαίνεται πως είναι ο Μπενιάτ Ετσεμπαρία. Μια υπόθεση με δυσκολίες, που όμως αξίζει ο Ρόκα να την παλέψει έως το τέλος.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής δεν έχει στις προτεραιότητές του τον Χίλιεμαρκ για την ενίσχυση των χαφ, αλλά έχει «ανέβει» στις προτιμήσεις του. Όσο δεν βρίσκει ομάδα ο διεθνής με τη Σουηδία, τότε, όλα είναι «ανοικτά».

Το οικονομικό είναι ένα «αγκάθι» για τον Παναθηναϊκό (είχε έρθει δανεικός σε ένα καλό «deal» την πρώτη φορά). Επίσης, ο παίκτης πρέπει να ρίξει… μαύρη πέτρα πίσω του και να ξεχάσει τα… παρατράγουδα του 2017, όταν και είχε έρθει σε ένα σύλλογο που δεν λειτουργούσε κανονικά.

Επίσης, ο Κρίστιαν Τρες έχει προταθεί στο τριφύλλι και η περίπτωσή του εξετάζεται από τον Τσάβι Ρόκα.

Ο Τρες, που είναι διεθνής με τη Γερμανία, έμεινε ελεύθερος από την Αλ Γουάσλ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και επιθυμεί την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Ο 33χρονος μέσος έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Στουτγκάρδη και Βόλφσμπουργκ, ενώ έχει αγωνιστεί δέκα φορές με τη φανέλα της Εθνικής Γερμανίας.

Τέλος, ακόμη μια περίπτωση που προτάθηκε στον Ρόκα και εξετάζεται, είναι ο Βίκτορ Σάντσες, όπως αποκάλυψε το newspao.gr. 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News