Τρεις «πράσινοι» στην Εθνική

Τρεις «πράσινοι» στην Εθνική

Ο τεχνικός της Εθνικής Νέων, Γιάννης Γκούμας ανακοίνωσε την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τα ερχόμενα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στα πλαίσια της Elite Round για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων.

Ο πρώην παίχτης του Παναθηναϊκού, που εκτελεί χρέη προπονητή στους Νέους της Εθνικής, επέλεξε στην αποστολή τους Εμμανουηλίδη, Αποστολάκη και Δημητρούλα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν είναι οι εξής:

Σιαμπάνης (ΠΑΟΚ), Λύρατζης (ΠΑΟΚ), Παπάζογλου (Νόβιγκραντ), Δημητρίου (ΠΑΟΚ), Μπούσης (ΑΕΚ), Μελιόπουλος (Ξάνθη), Τζοβάρας (ΠΑΟΚ), Χατζηδίμπας (ΠΑΟΚ), Δουβίκας (Αστέρας Τρίπολης), Καμπετσής (Ντόρτμουντ), Γιούσης (ΑΕΚ), Στεργιάκης (Σλάβια Σόφιας), Ζήσης (Αστέρας Τρίπολης), Μπαλογιάννης (ΠΑΟΚ), Δημήτρουλας (Παναθηναϊκός), Αποστολάκης (Παναθηναϊκός), Βοϊλης (Ολυμπιακός), Ξενιτίδης (Ολυμπιακός), Εμμανουηλίδης (Παναθηναϊκός), Βιταλιώτης (Ατρόμητος).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News