Τρεις μεταγραφές που τον... αλλάζουν!

Άρχισε τα... βραζιλιάνικα στη Λεωφόρο ο Βιτάλ - Το ασυνήθιστο νούμερο που επέλεξε!

Θεωρητικά με Βιτάλ, Λούντκβιστ, Παλάσιος ο Παναθηναϊκός κερδίζει ποδοσφαιριστές που θα τον βοηθούν να δημιουργεί συνεχώς ρήγματα.

Το να έχεις μπαλαδόρους μπροστά από τα στόπερ σε κάνουν να δημιουργείς επιθέσεις από τον άξονα κι από τις δύο πλευρές, αν έχεις και σημείο αναφοράς στην επίθεση τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα.

Ο Μακέντα μπάλα ξέρει αλλά κλασικό φορ δεν ήταν ποτέ, μένουν οι Καρλίτος-Ιωαννίδης, με τον δεύτερο να κάνει ελπιδοφόρο ντεμπούτο στην Σούπερ Λίγκα και τον Ισπανό να μας απασχολεί περισσότερο για τα κιλά του.

Ο Ισπανός ήταν πέρσι ωσεί παρών, δεν κατάφερνε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του να του περνούν την μπάλα, δεν κινούνταν σωστά και δεν έμπαινε δυνατά στις φάσεις.

Του δίνεται χρόνος “να το γυρίσει” ως τον Δεκέμβρη, ο Γιοβάνοβιτς δεν τρελαίνεται γι αυτόν, αλλά αναγκαστικά θα στηριχθεί πάνω του αφού προτάσεις δεν υφίστανται για κανένα παίκτη…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News