"Τρέχουν" για μία μεταγραφή μέχρι αύριο - Ποιοι είναι στη λίστα!

"Τρέχουν" για μία μεταγραφή μέχρι αύριο - Ποιοι είναι στη λίστα!

Τρέχουν για μία μεταγραφή της τελευταίας στιγμής οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, που δίνουν μάχη με τον χρόνο για να έχουν το παίκτη μέχρι αύριο βράδυ!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι άνθρωπο του Παναθηναϊκού προσπαθούν μέσα στις επόμενες ώρες να ολοκληρώσουν άλλη μία μεταγραφή! Στόχος της διοίκησης και του τεχνικού τιμ είναι, η μεταγραφή του νέου ποδοσφαιριστή που θα έρθει, να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη το βράδυ όπου και λήγει η προθεσμία για δήλωση παικτών στην ΟΥΕΦΑ!

Οι πράσινοι θα προσπαθήσουν μέχρι αύριο το βράδυ να βρουν μία αξιόπιστη λύση με τις περιπτώσεις που κοιτάζουν να αφορούν την θέση του αριστερού οπισθοφύλακα κυρίως, αλλά και αυτή του εξτρέμ ή του επιθετικού.

Χθές υπήρχε νέα μεαγραφική σύσκεψη με τον Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του στα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να προχωρήσει σύντομα μία κίνηση.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται αυτή τη στιγμή είναι ο Γάλλος αριστερός μπακ, Βινσέντ Μπεσά, ο οποίος αγωνίζεται στην Καέν και είναι ένας από τους τρεις παίκτες που εξετάζουν αυτοί τη στιγμή στον Παναθηναϊκό μαζί με τον Πορτογάλο Φερέιρα της Πάσος και άλλον έναν παίκτη που δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του.

Στα… αστέρια συνεχίζουμε να γράφουμε κέρδη! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News