«Τρέχει» για δύο ανανεώσεις ο Παναθηναϊκός μετά τις μεταγραφές!

Απίστευτο: Κίνδυνος για βαριά τιμωρία στον Αϊτόρ!

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει και τις τελευταίες του προσθήκες εντός του επόμενου μήνα, αλλά δεν θα επαναπαυτούν στο Τριφύλλι , γιατί εκκρεμούν δύο σημαντικότατες υποθέσεις.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του newspao.gr, σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι ανανεώσεις των Αϊτόρ και Σένκεφελντ.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν σταματήσει να υπολογίζουν τον Αϊτόρ, παρότι ο ανταγωνισμός αυξήθηκε εντός των αποδυτηρίων για μια θέση στην ενδεκάδα. Εξάλλου, στην ιστοσελίδα μας διαβάσατε πως ο Γιοβάνοβιτς έχει εισηγηθεί πριν το καλοκαίρι για την επέκταση του συμβολαίου του Ισπανού.

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα σκεφτεί και το θέμα να μη φύγει ο Αϊτόρ το επόμενο καλοκαίρι χωρίς να πάρει χρήματα. Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή με τα καλύτερα στατιστικά γκολ – ασίστ στην ομάδα, αλλά και εκείνον που χάρισε την κούπα με δικό του πέναλτι στον τελικό του ΟΑΚΑ.

Από την άλλη, ο Σένκεφελντ είναι ο ηγέτης της άμυνας, άπαντες είναι ευχαριστημένοι και η ανανέωσή του στο σύλλογο φαντάζει μονόδρομος!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News