Τραυματισμός σοκ για τον Εμμανουηλίδη!

Γκολάρα ο Εμμανουηλίδης, «τρελή» νίκη η Βέιλε (vid)

Πολύ άσχημα νέα για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού σε προπόνηση όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο άλλοτε πράσινος ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη.

Αναλυτικά έγραψε:

Δυστυχώς εδώ και 4-5 μέρες έχει επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο για τον τραυματισμό μου στην προπόνηση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας (ρήξη χιαστού).

Ο συγκεκριμένος τραυματισμός θα με κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Το μόνο που έχω να πω είναι πως στη ζωή μου έχω δώσει πολύ μεγαλύτερες μάχες απ’ ότι η συγκεκριμένη και θα επιστρέψω ακόμα καλύτερος και πιο δυνατός έχοντας κοντά μου ανθρώπους που με αγαπάνε και με στηρίζουν και τη πίστη μου στο θεό”.

Δείτε παρακάτω:

Τραυματισμός σοκ για τον Εμμανουηλίδη!

Ο νο1 παίκτης σου τον τραυματικό Γενάρη!

Τον τραυματικό Γενάρη ο Μπερνάρ βρέθηκε στην καλύτερη κατάσταση μεταξύ των συμπαικτών του.

Ο Βραζιλιάνος είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης που υπάρχει στο Κορωπί.

Με εξαιρετικό χτύπημα μπάλας, καλό κράτημα και μεταφορά, κάτι που αντισταθμίζει το γεγονός ότι το κορμί του δεν «γεμίζει» την αντίπαλη περιοχή.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο μοιάζει να είναι ο ιδανικός προορισμός για να έχει μία χρονιά με καλά νούμερα.

Στις θέσεις που καλύπτει, στα μεγάλα πρωταθλήματα πλέον παίζουν ποδοσφαιριστές που ξέρουν μπάλα, δημιουργούν σαν δεκάρια και τρέχουν την μπάλα σαν εξτρέμ.

Στην Εβερτον και την Αγγλία ο τύπος τα βρήκε δύσκολα όμως για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκού είναι μία εξαιρετική επιλογή.

Επειδή ο κόσμος του συλλόγου διψά να βλέπει ποιοτικές ενέργειες καθώς τα τελευταία χρόνια τον έχουν ταλαιπωρήσει χαμηλού επιπέδου ποδοσφαιριστές, ο Βραζιλιάνος θα κάνει ενέργειες που θα σηκώνουν την Λεωφόρο στο πόδι.

Αρκεί να βρει κανένα συμπαίκτη σε φόρμα για να συνδυαστεί μαζί του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News