Οι απουσίες φέρνουν... αλλαγές στην ενδεκάδα!

Οι απουσίες φέρνουν... αλλαγές στην ενδεκάδα!

Ο Αντρέα Στραματσόνι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών με αποτέλεσμα να αλλάξει τα πλάνα του ενόψει του αγώνα με τον Πανιτωλικό στο Αγρίνιο. Διαβάστε στο newspao.gr

Ο Ιταλός τεχνικός είδε στην προπόνηση της Πέμπτης, τους Χουλτ, Λέτο και Βιγιαφάνιες να αποχωρούν τραυματίες, ενώ ο Σάμπα ταλαιπωρείται από ίωση.

[ads2]

Έτσι είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε αλλαγές, ενώ είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί για πρώτη φορά βασικός ο Εμποκού. Σύμφωνα με όσα δοκίμασε θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό με 4-2-3-1.

Ο Στιλ θα είναι στο τέρμα, η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Μέστο, Ιβανόφ, Μολέδο και Κουλιμπαλί, αμυντικά χαφ θα είναι οι Ζέκα και Λεντέσμα έχοντας μπροστά τους Γουακάσο, Λουντ, Εμποκού ή Ιμπάρμπο και σρην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μπεργκ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News