Τράμπζονσπορ - ΑΕΚ Live Streaming

Τράμπζονσπορ - ΑΕΚ Live Streaming

Τράμπζονσπορ – ΑΕΚ Live Streaming: Ένα θαύμα επιζητά απόψε η ΑΕΚ στην Τραπεζούντα, ώστε να μπορέσει να περάσει εκείνη στους ομίλους του Europa League μετά την ήττα με 1-3 στο ΟΑΚΑ από την Τράμπζονσπορ.

Πλούσιο Live Streaming* στο Europa League!

Ελάχιστες είναι αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες της ΑΕΚ να βρίσκεται στην κλήρωση των ομίλων του Europa League αύριο το μεσημέρι (14:00) στο Μονακό, έπειτα από την ήττα με σκορ 1-3 από την Τράμπζονσπορ στο ΟΑΚΑ.

Η «Ένωση» επιζητά ένα θαύμα απόψε στην Τραπεζούντα, ώστε να είναι εκείνη που θα καταφέρει να βάλει το όνομά της στα μπαλάκια που θα κληρωθούν μεταξύ των ομάδων της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA (20:30, CosmoteSport 2).

Μετά την απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, η ομάδα πηγαίνει με άλλον αέρα στην αποψινή αναμέτρηση.

[the_ad id=”309153″]

Τράμπζονσπορ – ΑΕΚ Live Streaming

Ο Νίκος Κωστένογλου, όντας υπηρεσιακός τεχνικός, αποφάσισε να βάλει τους παίκτες που αποτελούσαν τον περσινό «κορμί» της «Ένωσης», αφού γνωρίζονται καλύτερα και ελπίζει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν.

Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου, με τους Μπακάκη και Χουλτ ως μπακ-χαφ. Σιμόες και Γαλανόπουλος θα παίξουν στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Μάνταλος θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος. Λιβάγια και Ολιβέιρα θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώντας, Αθανασιάδης, Λόπες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Ζεράλδες, Σιμάο, Βέρντε, Γιακουμάκης και Κλωναρίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μάικλ Όλιβερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Στιούαρτ Μπαρτ και Σίμον Μπένετ. Τέταρτος θα είναι ο επίσης Άγγλος Ντέιβιντ Κουτ.

[the_ad id=”309113″]

Τράμπζονσπορ – ΑΕΚ Live Streaming

Με το… κινητό στο χέρι ήταν ο Ίλια Ίβιτς κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στην Τραπεζούντα, με στόχο να κλείσει το συντομότερο δυνατόν τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ.

Τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο της ΑΕΚ αναζητά ο Ίλια Ίβιτς, ο οποίος – όπως είπε κατά την παρουσία του στους ποδοσφαιριστές – έχει τα «κλειδιά» της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής, λοιπόν, ήταν με το κινητό στο χέρι κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στην Τραπεζούντα, έχοντας επαφές για το συγκεκριμένο μέτωπο που απασχολεί την «Ένωση».

Σε πρώτο πλάνο παραμένει ο Γκουστάβο Πογέτ, όμως ο Ίβιτς φαίνεται πως έχει επαφές και με άλλους τεχνικούς για τον ίδιο λόγο.

Τράμπζονσπορ – ΑΕΚ Live Streaming

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», παρά το γεγονός πως υπάρχει κοινή επιθυμία των δύο πλευρών για συνεργασία διαπιστώθηκε απόσταση σε κάποια σημαντικά στοιχεία για την δεύτερη θητεία του Ουρουγουανού κόουτς στην ΑΕΚ.

Την ίδια στιγμή, το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει «βροχή» από προτάσεις για υποψήφιους προπονητές στον Ίλια Ίβιτς που εξετάζει με προσοχή όλους όσους του προτείνονται.

Το θέμα του προπονητή αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 2η αγωνιστική της Super League 1.

Τράμπζονσπορ – ΑΕΚ Live Streaming

Πεπεισμένος ότι η ΑΕΚ εφόσον έχει πίστη μπορεί να φτάσει στην ανατροπή των δεδομένων κόντρα στην Τράμπζονσπορ παρουσιάστηκε ο Νίκος Κωστένογλου στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Μελισσανίδη για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση. Βρίσκομαι εδώ και μήνες στον σύλλογο. Έχω υπάρξει ποδοσφαιριστής και προπονητής της ΑΕΚ. Γνωρίζω τον σύλλογο. Είμαι προετοιμασμένος και μπορώ την κατάλληλη στιγμή να βοηθήσω όταν χρειαστεί.

Ήρθε κάτι αναπάντεχο. Ο κύριος Μελισσανίδης μας έχει συνηθίσει να παίρνει έγκαιρες αποφάσεις. Αυτό έγινε και κλήθηκα να βοηθήσω».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ για να μπορέσει να διεκδικήσει την ανατροπή:

«Όσον αφορά το σώμα, η λογική λέει πως δεν μπορεί να αλλάξει τόσο γρήγορα. Όμως γνωρίζουμε το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. Ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες πρόκρισης. Πρέπει να νιώσουμε πως βρισκόμαστε σ’ έναν ιστορικό και ευλογημένο τόπο, πρέπει να έχουμε πίστη.

Και η πίστη νικάει τα πάντα. Μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να έχουμε προσήλωση, πειθαρχία και κατάλληλη στρατηγική. Η λογική λέει, πως δεν είναι εφικτό. Θα περιμένουμε όμως αύριο για να διαπιστώσουμε αν όλα μπορούν να ανατραπούν, πέραν της λογικής».

Τράμπζονσπορ – ΑΕΚ Live Streaming

Για το τι τον έκανε να αναλάβει σ’ αυτή την δύσκολη στιγμή και τις αλλαγές θα κάνει αύριο η ΑΕΚ:

«Όταν σου δείχνει εμπιστοσύνη και σεβασμό ένας άνθρωπος με τεράστιο ειδικό βάρος και όταν αγαπάς την ζωή, στην αγάπη δεν έχει λογική. Όσον αφορά τις αλλαγές στο παιχνίδι, είναι ένα ιδιόμορφο ματς.

Δεν έχει τόσο σημασία στο ποδόσφαιρο ο σχηματισμός. Σημασία έχει πως θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε σύντομα, μια διαφορετική εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Αυτό δεν είναι εφικτό με δύο προπονήσεις. Ας αφήσουμε όμως τη λογική. Στο ποδόσφαιρο σημαίνουν αναπάντεχα γεγονότα.

Δεν είναι εύκολο. Την λέξη πίστη, αν την δούμε επιδερμικά, θα έχουμε μια τυπική αλλαγή. Θα ήθελα να δω μια ομάδα, για λογικά λεπτά, πως αντιμετωπίζει με διαφορετική προσέγγιση, σοβαρότητα, πειθαρχία, το ματς αυτό. Και κατόπιν θα αξιολογήσουμε την προσπάθεια. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε, πως ήρθαμε εδώ για μια τυπική διαδικασία».

Για το αν υπάρχει τρόπος για την ανατροπή:

«Υπάρχει τρόπος για να κάνουμε την ανατροπή. Γι αυτό και βρισκόμαστε εδώ. Και θα προσπαθήσουμε μ’ όλες τις δυνάμεις να το αποδείξουμε. Τα λόγια όμως είναι εύκολα. Αυτό που δεν θέλω να δω είναι την απελπισία και την αμέλεια. Αυτά “σκοτώνουν” τον άνθρωπο»

[the_ad id=”309113″]

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 20.30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το OSMOTE TV 1

Τράμπζονσπορ – ΑΕΚ Live Streaming

Πλούσιο Live Streaming* στο Europa League!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

http://www.sports-stream.net/ch/ch5.html

http://trgoalstv1.me/stream24.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-14.html

http://wiz1.net/channel31

Europa League με πλούσιο Live Streaming*!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News