Τράμπα... Μποχωρίδη-Σακελλαρίου!

Τράμπα... Μποχωρίδη-Σακελλαρίου!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει κυκλώσει το όνομα του Λευτέρη Μποχωρίδη για την τελευταία θέση του ρόστερ, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να επιθυμεί την επιστροφή του αριστερόχειρα γκαρντ στο ΟΑΚΑ.

Οι “πράσινοι” έψαχναν γκαρντ για τη θέση του άτυχου Αθηναίου, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στα φιλικά της Εθνικής Ανδρών. Ο Αργύρης Πεδουλάκης κατέληξε στον Μποχωρίδη, με τον οποίο συνεργάστηκε στη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, κι εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής (δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα), οι πράσινοι ολοκληρώνουν το παζλ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από την άλλη πλευρά, ίσως υπάρξει και μια άτυπη… τράμπα με τον Βαγγέλη Σακελλαρίου, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν ανήκε στο τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώην γκαρντ του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού ήταν πιθανό να γίνει κάτοικος “Nick Galis Hall”, όμως μετά την εξέλιξη στο θέμα Μποχωρίδη, ο Αρης επισπεύδει τις διαδικασίες για να τον αποκτήσει, αφού χρειάζεται μία εναλλακτική λύση στα γκαρντ από την ελληνική αγορά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News