Τους ξέρανε! Γκολ στις καθυστερήσεις, διπλό ο Παναθηναϊκός

Σκόνταψε ο Παναθηναϊκός, 1-1 στη Λεωφόρο

Μεγάλη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις πέτυχε ο Παναθηναϊκός Β στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Ηρακλή με σκορ 2-3.

Σε ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη και… ανατροπές παιχνίδι που σημαδεύτηκε από την απίστευτη απόφαση του διαιτητή, Ιωαννή Τομαρά, στη φάση του πέναλτι του Ηρακλή ο Παναθηναϊκός Β πανηγύρισε με γκολ του Σαρδέλη στις καθυστερήσεις ένα σπουδαίο διπλό στο Καυτανζόγλειο.

Ο Ηρακλής μπει καλύτερα στον αγώνα και άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό με σκόρερ τον Τόμας Μπόρζες.

Στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του και μάλιστα έφτασε στην ανατροπή πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με σκόρερ τον Μπιλάλ στο 34ο στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ισοφάρισε σε 2-2 με ένα ανύπαρκτο πέναλντι το οποίο προήλθε από βουτιά και σκόρερ τον Μελούνοβιτς στο 54ο λεπτό.

Τελικά το Τριφύλλι κατάφερε να πάρει την νίκη στις καθυστερήσεις μετά από μία εξαιρετική συνεργασία των παικτών του και σκόρερ τον Σαρδέλη.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Ηρακλής έμεινε στους 4 βαθμούς με τους Πράσινους να φτάνουν τους 8 και να φιγουράρουν στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον Βόρειο όμιλο της Super League 2.

Οι συνθέσεις: 

Ηρακλής (Κώστας Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Α. Παπαστεριανός, Βιτλής, Σίλβα (89′ Κουντουριώτης), Γιουμπιτάνα, Πατράλης, Άλεξιτς (46′ Μελούνοβιτς), Τόμας, Τότσκα.

Παναθηναϊκός Β’ (Σωτήρης Αντωνίου): Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (66′ Ανδρικόπουλος), Εμπό, Σιδεράς, Μαρτίνης, Βουτσάς, Ηλιάδης (59′ Σερπέζης), Αθανασακόπουλος, Ρόμπι, Τερεζίου, Μπιλάλ (66′ Σαρδέλης).

Διαιτητής: Τομαράς (Θράκης)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News