Τους «έκλεισε» ΞΑΝΑ το σπίτι ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ!!!

Τους «έκλεισε» ΞΑΝΑ το σπίτι ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ!!!

Διέλυσε το σερί του «πελάτη» ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ με μυθική εμφάνιση Νέντοβτις μέσα στο ΣΕΦ. Στο… χέρι του Παναθηναϊκού το πλεονέκτημα έδρας.

Οι πράσινοι μπήκαν με το… αριστερό στο παρκέ και έμειναν πίσω στο σκορ 8-2. Οι απαντήσεις ήρθαν με Νέντοβιτς και Παπαγιάννη με αποτέλεσμα το σκορ της α περιόδου να τελειώσει στο 14-15. Μέικον και Παπαπέτρου μπήκαν στην «εξίσωση» και με καλή σφιχτή άμυνα η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια με 33-36.

Παρά το τάιμ άουτ του Δημήτρη Πρίφτη, ο Παναθηναϊκός «θόλωσε» στο επιθετικό κομμάτι με τους ερυθρόλευκους να κερδίζουν απόσταση πέντε πόντων χάρις ένα καλάθι και φάουλ του Φαλ (48-43). Ο Μέικον έκανε λάθος και ο Ντόρσεϊ έδωσε για πρώτη φορά, διψήφιο προβάδισμα στον Ολυμπιακό (54-43). Ο Κασελάκης ξεκόλλησε το Τριφύλλι από τους 43 αφήνοντας την μπάλα στο καλάθι.

Από το -14 οι πράσινοι συνήλθαν στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου με γρήγορο λέι απ του Νέντοβιτς (61-55). Ο Φαλ δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση, με τον Παπαγιάννη που έφθασε τα τέσσερα φάουλ. Παπαπέτρου και Νέντοβιτς έκαναν το 67-64. Στο 38′ το ματς οδηγήθηκε στην απόλυτη ισορροπία του 70-70.

Ο Παναθηναϊκός με επιβλητική εμφάνιση του Σέρβου και τρίποντο «σκότωμα» του Σαντ Ρος απέδρασε από το ΣΕΦ με το διπλό (76-81).

Τα δεκάλεπτα: 14-15, 33-36, 59-48, 76-81

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News