Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα

Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα

Αύριο (18/9) το ΟΑΚΑ θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό προκειμένου να παρακολουθήσει ένα τουρνουά που πλέον έχει γίνει θεσμός για να τιμηθεί η μνήμη του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Ο ανανεωμένος Παναθηναϊκός, που στοχεύει να αποδείξει ότι παραμένει ισχυρός υπό τον Δημήτρη Πρίφτη, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές με τον εκρηκτικό Εργκίν Αταμάν στον πάγκο, η Παρτίζαν με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να επιστρέφει στη δράση και στα πάτρια εδάφη, προκειμένου να οδηγήσει και πάλι την ομάδα με την οποία καθιερώθηκε σε επιτυχίες και η Ουλμ του Γιάκα Λάκοβιτς, από τις ανερχόμενες δυνάμεις του γερμανικού μπάσκετ, υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ «Παύλος Γιαννακόπουλος», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, στο ΟΑΚΑ και θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση η ΕΡΤ.

Τέσσερις αγώνες που θα λειτουργήσουν και ως «πρόβα τζενεράλε» για τις ομάδες, λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

17:00 ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΟΥΛΜ (ΕΡΤ3)
20:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ (ΕΡΤ2)

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

17:00 Μικρός Τελικός (ΕΡΤ3)
20:00 Τελικός (ΕΡΤ2)
22:00 Απονομές (ΕΡΤ2)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News