Τουρκικές σειρήνες για Καρλίτος - Θέλει Παναθηναϊκό

Τουρκικές σειρήνες για Καρλίτος - Θέλει Παναθηναϊκό

Ποια είναι η ομάδα από την Τουρκία που τσεκάρει το Καρλίτος του Παναθηναϊκού. Διαβάστε αποκλειστικά, όλα τα δεδομένα, στο newspao.gr.

Τις τελευταίες αγωνιστικές, ο Λάζλο Μπόλονι έχει επιλέξει μια διάταξη με έναν επιθετικό, τοποθετώντας βασικό τον Φεντερίκο Μακέντα, με τον Καρλίτος να παίρνει λιγότερο χρόνο συμμετοχής.

Πού θέλουμε να καταλήξουμε; Στο γεγονός ότι υπάρχουν μνηστήρες για τον Ισπανό επιθετικό, ο οποίος προς τον παρόν μένει… πιστός στο τριφύλλι.

Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι… Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, η τουρκική Φατίχ Καραγκουμρούκ τσεκάρει τον Καρλίτος όσο για τώρα, όσο και για το καλοκαίρι.

Όπως προείπαμε, ο Ισπανός θέλει να μείνει στο τριφύλλι, αρκεί βέβαια να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Δηλαδή, αν συνεχίζει να είναι η… δεύτερη επιλογή στα πλάνα του προπονητή, δεν αποκλείεται να ψάξει αλλού, το καλοκαίρι, να συνεχίσει την καριέρα του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News