Τους ΓΛΕΝΤΗΣΕ ο Κωνσταντίνου

Τους ΓΛΕΝΤΗΣΕ ο Κωνσταντίνου

Αντιπαράθεση είχαν λίγο πριν την έναρξη του Δ.Σ. της Super League, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, με τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, Τάκη Αγραφιώτη.

Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στο Δ.Σ. της Super League, Βασίλης Κωνσταντίνου, είχε έντονη αντιπαράθεση με τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, Τάκη Αγραφιώτη λίγο πριν ξεκινήσει το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού.

[ads2]

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την μήνυση του Βασίλη Κωνσταντίνου κατά των Μαρινάκη, Βρέντζου, Γιαννίκου, Αγραφιώτη και Καραπαππά για συκοφαντική δυσφήμιση και αφορά τα όσα κατέθεσαν εναντίον του στο περσινό Δ.Σ. που διεκόπη λόγω επίθεσης που δέχτηκε από κάποιον φέρεται να ανήκε στη φρουρά του ισχυρού άνδρα των “ερυθρολεύκων”.

Μάλιστα, η κατάσταση πήγε να ξεφύγει για τα καλά, αλλά επενέβησαν κάποιοι όπως ο Γιώργος Σπανός και η αντιπαράθεση έλαβε τέλος. Μάλιστα, φέρεται να έγινε ο εξής διάλογος ανάμεσα σε Αγραφιώτη και Κωνσταντίνου:

Αγραφιώτης: “Άμα λες ότι είμαστε φίλοι, να κρατάς τη φιλία σου. Αλλιώς να κάνεις ό,τι σου λέει το αφεντικό σου. Είσαι ανθρωπάκι. Μας έκανες και μήνυση”.

Κωνσταντίνου: “Εσύ πήγες και κατέθεσες, ότι κράταγα ποτήρι. Γιατί να μην σου κάνω μήνυση;”.

Αγραφιώτης: “Οι άντρες δεν κάνουν έτσι”.

Κωνσταντίνου: “Τι κάνουν; Καταθέτουν ό,τι τους λέει το αφεντικό τους; Ότι εγώ κράταγα ποτήρι και πήγαινα να το ρίξω; Ήρθατε εδώ, μας χτυπήσατε, εξαφανιστήκατε και σας ενόχλησε η μήνυση;”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News