Τους άφησε άναυδους ο Πάνγκος!

Θα καθυστερήσει να έρθει στον Εξάστερο [αν έρθει]

Ο Κέβιν Πάνγκος που τσεκάρει ο Πεδουλάκης ήταν εξαιρετικός στα πλέι-οφ κόντρα στη Λαμποράλ.

Ο Καναδός, Κέβιν Πάνγκος έπαιξε σούπερ φέτος στην Ισπανία (Γκραν Κανάρια) και σύμφωνα με το ρεπορτάζ απασχολεί τον Αργύρη Πεδουλάκη που χρειάζεται κάποιον ρολίστα αξιοπρεπή στο κατέβασμα μπάλας (τομέας που δεν ήταν σπεσιαλιτέ του Μαρκίς Χέινς) και θα διαθέτει αξιοπρεπές σουτ.

[ads2]

Σ΄ αυτούς τους τομείας καλός δείχνει ο 23χρονος (μετρά και το γεγονός ότι είναι πιο οικονομικός, ψηλότερος  μα και εννιά χρόνια νεότερος από τον Ντρέιπερ τον οποίο επίσης «ζαχαρώνει» η ΚΑΕ) που δεν πρόκειται να κοστίσει στη διοίκηση περισσότερα από 500 χιλιάρικα το χρόνο (700 και …βάλε ζητά ο γκαρντ της Λοκομοτίβ Κουμπάν θέλοντας να δρέψει την επιτυχία που έκανε φέτος με τους Ρώσους φτάνοντας ως το φάιναλ-φορ). Μάλιστα τον κάτοχο σλοβενικού διαβατηρίου εξετάζει κι η ΑΕΚ που τελευταία μπλέκεται αρκετά σε αθλητές που έχουν πράσινη απόχρωση (Μαυροκεφαλίδης πέρσι, φέτος ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει ψαχτεί στις περιπτώσεις Γιάνκοβιτς, Μπράβου, Θανάση Αντετοκούνμπο).

O Πάνγκος (που σούταρε με…50% στα τρίποντα στο Eurocap) βοήθησε την ομάδα του να βγει 5η στην κανονική περίοδο και να κοντράρει την Λαμποράλ στα προημιτελικά των πλέι-οφ, όπου η παρέα του Γιάννη Μπουρούση ίδρωσε να περάσει στα ραντεβού με την Μπαρτσελόνα (2-1) με τις διαφορές των σκορ να φτάνουν μάξιμουμ τους εφτά πόντους υπέρ των νικητών. Ο παίκτης είχε στη σειρά 7,9 και 13 πόντους με 7/15 τρίποντα, πονοκεφαλιάζοντας τον κόουτς Περάσοβιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News