Του ξεγλίστρησε η ΑΕΚ στις καθυστερήσεις - Χάθηκε η ευκαιρία στο ΟΑΚΑ!

Του ξεγλίστρησε η ΑΕΚ στις καθυστερήσεις - Χάθηκε η ευκαιρία στο ΟΑΚΑ!

Σοκ στις καθυστερήσεις υπέστη ο Παναθηναϊκός από την ΑΕΚ (1-1), ο οποίος ανεξήγητα, παρέμεινε σε παθητικό ρόλο για τα 45 λεπτά του β ημιχρόνου, και έχασε τεράστια ευκαιρία για την επιστροφή του στη διεκδίκηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ιωαννίδης και Γκαρσία τα γκολ.

Το Τριφύλλι απείλησε για πρώτη φορά στο 8ο λεπτό με στατική φάση Χουάνκαρ και κεφαλιά Καρλίτος, που εξουδετέρωσε ο Τσιντώντας.

Την ίδια κατάληξη δεν είχε η μπάλα στο 37′, όταν ο Καρλίτος βρήκε με σέντρα στην καρδιά της κιτρινόμαυρης περιοχής τον Ιωαννίδης, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Οι δύο παίκτες που συνεργάστηκαν στο γκολ, αποτέλεσαν και τις «εκπλήξεις» του Μπόλονι στην ενδεκάδα.

Του ξεγλίστρησε η ΑΕΚ στις καθυστερήσεις - Χάθηκε η ευκαιρία στο ΟΑΚΑ!

Ο Διούδης βρέθηκε σε ετοιμότητα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Αλμπάνης βρέθηκε σε αντίστοιχη θέση με τον Ιωαννίδη, όμως, η δυνατή κεφαλιά του «έσβησε» πάνω στον πράσινο πορτιέρο.

Στο β΄ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε κυρίως παθητικό ρόλο στο ματς με την ΑΕΚ να χάνει τρεις καλές φάσεις με Βασιλαντωνόπουλο στο 48′, Γαλανόπουλο στο 60′ και Μάνταλο στο 68′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σε μια φάση που αρχικά δόθηκε πέναλτι, αλλά διόρθωσε το VAR.

Ο Λάσλο Μπόλονι πέρασε στο παιχνίδι τους Μακέντα και Αγιούμπ στις θέσεις των Καρλίτος και Σανκαρέ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ιωαννίδης αποχώρησε για να μπει ο Ενγκμπακοτό.

Μεγάλη ευκαιρία σπατάλησαν οι κιτρινόμαυροι στο 84′, με τον Λιβάι Γκαρσία να μην δίνει δύναμη στο σουτ του απέναντι στον Διούδη, ύστερα από ατομική προσπάθεια του εξτρέμ.

Τελικώς, ο Λιβάι Γκαρσία έφερε το ματς στα ίσα στο 90+1 με κεφαλιά του Λιβάι Γκαρσία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News