Τότης Φυλακούρης: Επιστρέφει στους πάγκους μετά από 15 χρόνια!

«Αν κρύβεσαι πίσω από την κρίση δεν είσαι ποδοσφαιριστής»

Ο Τότης Φυλακούρης κάνει το comeback και αναλαμβάνει τα καθήκοντα της τεχνικής ηγεσίας του Αήττητου Σπατών.

Ο νέος προπονητής του Αήττητου Σπατών θα είναι ο 74χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τότης Φυλακούρης.

Στο παρελθόν είχε διατελέσει χρέη υπηρεσιακού προπονητή στον Παναθηναϊκό και τα είχε πάει περίφημα. Εν συνεχεία, είχε μια σύντομη θητεία στην Παναχαϊκή που διήρκησε πέντε μήνες. Από το 2006 δεν είχε καθίσει σε πάγκο, όμως, θα το κάνει τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Ο Αήττητος Σπάτων βρίσκεται στην ιδιαίτερα τιμητική θέση να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τότη Φυλακούρη.

Ο μεγάλος άσος του Παναθηναϊκού και πρώην προπονητής του θα είναι ο επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου στα Σπάτα με άμεσους συνεργάτες τον μέχρι πρότινος γυμναστή της ομάδας Γιώργο Γκιόκα και τον προπονητή τερματοφυλάκων Βασίλη Παπαδόπουλο.

Ο Τότης Φυλακούρης με την μεγάλη και πολύχρονη πορεία στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟ και την ανάδειξη σπουδαίων ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες του συλλόγου (Νίνης, Μαυρίας, Σιόντης και πολλοί άλλοι) καλείται να βοηθήσει τους νέους ως επί το πλείστον ποδοσφαιριστές του Αήττητου με τις σπουδαίες του γνώσεις και την μεγάλη του εμπειρία και να αναδείξει τις ικανότητες τους.

Καλή επιτυχία Τότη… Η οικογένεια του Αήττητου σε καλωσορίζει”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News