Τότε θα είναι έτοιμος ο Φαούστο

Τότε θα είναι έτοιμος ο Φαούστο

Ο Φάουστο Τιένζα Νούνιες είναι τελικά ο «εκλεκτός» του Νίκου Νταμπίζα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού, με την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ που είχε μεγάλη ανάγκη η ομάδα.

Ο Ισπανός άσος κρίθηκε ότι έχει το «πακέτο» που έψαχναν ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας σε συνάρτηση με τις οικονομικές δυνατότητές τους και θα αποτελέσει την 9η φετινή μεταγραφή.

Ο Ισπανός μέσος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα με τον μάνατζέρ του και σήμερα αναμένεται να ρυθμίσει κάποια διαδικαστικά θέματα, προτού υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους».

Όσον αφορά την ετοιμότητά του, δεν φαίνεται πως είναι στην καλύτερη κατάσταση, καθώς είναι ανενεργός περίπου 2-3 μήνες και θα χρειαστεί περίπου 20 μέρες ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News