Τόσα προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον Φάρμαρ

Τόσα προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον Φάρμαρ

Στον Παναθηναϊκό την Κυριακή παρουσιάστηκαν περιπτώσεις παικτών… για την περιφέρεια.

Η μία είναι αυτή του Τζόρνταν Φάρμαρ, με τον οποίο βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Oι “πράσινοι” προσφέρουν στον 29χρονο γκαρντ συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2017, κοντά στις 170.000 ευρώ για την τρέχουσα σεζόν, ενώ την επόμενη χρονιά -αν τον κρατήσουν- θα του δώσουν περίπου 400.000 ευρώ.

[ads2]

Εκτός του ονόματος του Φάρμαρ, προέκυψε ακόμα ένα: αυτό του Τζόναθαν Γκίμπσον, ο οποίος έχει προταθεί και ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζει. Ο ύψους 1μ84 παίκτης αγωνίζεται στις δύο θέσεις της περιφέρειας, με κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα την έφεση στο σκοράρισμα.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση. Το παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά τον αγώνα με τον Άρη. Δεν πρόκειται, όμως, να βιαστεί. Το έκανε μόνο στην περίπτωση του Κώστα Παπανικολάου, αφού προέκυψε μία χρυσή ευκαιρία απόκτησης ενός σπουδαίου παίκτη στη θέση “3”. Αν τελικά οι “πράσινοι” αποκτήσουν γκαρντ ή φόργουορντ θα φανεί τις επόμενες μέρες.

contra.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News