Τόσο κόστισε στον Παναθηναϊκό ο Πονίτκα!

Τόσο κόστισε στον Παναθηναϊκό ο Πονίτκα!

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την μεταγραφή του Πονίτκα στον Παναθηναϊκό.

Ο 29χρονος Πολωνός έκανε ένα εξαιρετικό τουρνουά στο Eurobasket  και μοιραία τράβηξε πάνω του πολλά βλέμματα.

Για τον παίκτη υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες όμως το Τριφύλλι κινήθηκε αστραπιαία και έκλεισε μία σπουδαία μεταγραφή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Πράσινοι θα ξοδέψουν το ποσό των €100.000 για το buyout (€25.000) και για αποζημίωση στην ιταλική ομάδα (€75.000).

Ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία κι οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με την επισημοποίηση της μεταγραφής να βρίσκεται πολύ κοντά.

Με την απόκτησή του ο Παναθηναϊκός γεμίζει στη θέση 3 ενώ τσεκάρει την αγορά και για παίκτη στη θέση 4.

Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Ματέους Πονίτκα

Οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού – Ρέτζιο Εμίλια για την παραχώρηση του Ματέους Πονίτκα. Στα «πράσινα» ο Πολωνός που έκανε τη διαφορά στο φετινό Eurobasket!

Την κατάλληλη στιγμή, λίγες ώρες πριν την έναρξη των αγώνων στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», οι Ράντονιτς – Πεδουλάκης έδειξαν… αντανακλαστικά και έκαναν δικό τους τον Ματέους Πονίτκα.

Από την Τετάρτη υπήρχε συμφωνία με τον Πολωνό, ενώ εκκρεμούσε η συμφωνία με τη Ρέτζιο Εμίλια που τελικά θα λάβει ένα ποσό της τάξεως των 100χιλ. ευρώ για αποζημίωση.

Ο Πονίτκα θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης ενόψει Σούπερ Καπ και Ευρωλίγκα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News