Τόσα θα παίρνει στον Παναθηναϊκό ο Νούνιες

Περιμένει κάτι καλύτερο ο Νούνιες (pic)

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ζοάο Νούνιες, καθώς οι «πράσινοι» ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία με τον Πορτογάλο αμυντικό!

Ο Ζοάο Νούνες είναι τελικά ο ποδοσφαιριστής που θα αναλάβει το ρόλο του «αντί-Κουλιμπαλί» στον Παναθηναϊκό, έχοντας δηλαδή τη δυνατότητα να προσφέρει τόσο ως δεξί στόπερ, όσο και ως δεξί μπακ.

Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος για τον οποίο προτιμήθηκε ο Πορτογάλος αμυντικός από την τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού. Ο Πορτογάλος, με τριάδα στην άμυνα, μπορεί να προσφέρει με ευκολία σαν δεξί στόπερ, όπως ο Κουλιμπαλί. Στην τετράδα, αντίθετα, μπορεί να καλύψει και τις 2 θέσεις των κεντρικών αμυντικών.

Ο Πορτογάλος έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία της Μπενφίκα, ενώ από την δεύτερη ομάδα των Αετών της Λισαβόνας μεταπήδησε στα 19 του χρόνια στην Πολωνία και στη Λέχια Γκντανσκ. Εκεί, πραγματοποίησε τρεις γεμάτες σεζόν, μετρώντας 23, 31 και 28 συμμετοχές αντίστοιχα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News