Τόσα δίνει σε Λαπροβίτολα ο Παναθηναϊκός

Τόσα δίνει σε Λαπροβίτολα ο Παναθηναϊκός

Εβδομάδα… Λαπροβίτολα είναι αυτή που ξεκινάει στον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να βρίσκονται πολύ κοντά σε μια μεγάλη μεταγραφική νίκη κόντρα σε Θεούς και δαίμονες!

Τι κι αν τα οικονομικά δεδομένα στον Παναθηναϊκό έχουν αλλάξει άρδην, ο «Εξάστερος» είναι έτοιμος να κάνει ακόμη μια κίνηση από το πάνω – ράφι, καθώς μετά τους Σαντ Ρος και Νέντοβιτς, φαίνεται πως θα πάρει και τον Λαπροβίτολα.

Ο Αργεντινός γκαρντ είναι δυσαρεστημένος στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα επιχειρήσει να βρει τον τρόπο να αποδεσμευτεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει το δρόμο του Μίκι, ο οποίος δεν πήρε σχεδόν ούτε… ευρώ από τους Ισπανούς για να κερδίσει την ελευθερία του.

Ο πολυπόθητος στόχος του Πρωταθλητή Ελλάδας, Παναθηναϊκού και του Γιώργου Βόβορα δεν απέχει πολύ από τη μετακόμισή του στην Αθήνα, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο. Το βασικότερο, όμως, «δέλεαρ» δεν υπήρξε ποτέ το οικονομικό για τον Αργεντινό, αλλά ο βασικός ρόλος σε ομάδα Ευρωλίγκα.

Τόσα δίνει σε Λαπροβίτολα ο Παναθηναϊκός

Αναφορικά με τα ποσά που έχουν πέσει στο τραπέζι, με τον Παναθηναϊκό ο παίκτης τα έχει βρει σε ένα ποσό που φτάνει τις 700.000 ευρώ και έτσι ο Αργεντινός έχει γίνει στενός κορσές στην «βασίλισσα» γα να του λύσει τα δεσμά και να πάει στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα δείχνει διατεθειμένος να μην πάρει τρελά λεφτά ως αποζημίωση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News