Tώρα είναι που χρειάζεται ο Φόστερ

Tώρα είναι που χρειάζεται ο Φόστερ

Το επιθετικό παιχνίδι του Μάρκους Φόστερ (κρίνοντας από το πόσο καλά μπήκε στη σεζόν και τι… βουτιά έχει κάνει τις τελευταίες εβδομάδες) διακρίνεται από έλλειψη σταθερότητας.

Αναμενόμενο σε μεγάλο βαθμό για ένα παιδί που τώρα κολυμπά στα βαθιά νερά της Ευρωλίγκας. Εδώ και κάμποσα παιχνίδια είναι εμφανής η έλλειψη σωστής σκέψης και λήψης κατάλληλης απόφασης στο παιχνίδι του. Έχουμε να κάνουμε με παίκτη ενστίκτου κι όχι μυαλού, που αν δεν του μπουν τα πρώτα σουτ θα προβεί σε τραβηγμένες ενέργειες.

Παρότι η μηχανική και ο ρυθμός του στο σουτ δεν είναι άσχημα, επηρεάζονται όταν ξεκινήσει άστοχος και νιώσει ότι «σήμερα δεν…» με συνέπεια να αλλοιώνεται η φόρμα με την οποία εκτελεί. Φαίνεται στον τρόπο που «απελευθερώνει» ειδικά στα σουτ από μέση απόσταση.

Άσχημο αυτό. Κυρίως γιατί πρόκειται για παίκτη που «κοιτάζει» το μακρινό σουτ (και δεν διστάζει να σουτάρει) και που ο Γιώργος Βόβορας ποντάρει πολλά πάνω του αναφορικά με την επιθετική συγκομιδή του τριφυλλιού, ειδικά σε μέρες που ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν μπορεί να βοηθήσει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News