Τον… Ζιλμπέρτο τον θέλουν για τεχνικό διευθυντή ή για… φύκο;

Τον… Ζιλμπέρτο τον θέλουν για τεχνικό διευθυντή ή για… φύκο;

Η τακτική που ακολουθούν στον Παναθηναϊκό στο θέμα του τεχνικού διευθυντή θυμίζει σε μεγάλο βαθμό την 57ημερη προεδρία του Νίκου Κωνσταντόπουλου (13/7/2010 – 8/9/2010).

Του προέδρου τους Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου και για τους νεότερους του πατέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου («Το χρέος που επισείεται εναντίον της χώρας είναι παράνομο, μη νόμιμο, απεχθές, επονείδιστο, μη βιώσιμο»), που ένα φεγγάρι τον έβαλαν να κάνει τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

[ads2]

Το καλοκαίρι της μεγάλης σύγκουσης των πολυμετοχικών (2010), με την παραίτηση Πατέρα και την τοποθέτηση ενός… φύκου στην προεδρία της ΠΑΕ!

Ο χαρακτηρισμός «φύκος», δεν είναι του υπογράφοντα, αλλά είχε γραφτεί εκείνη την εποχή και ήταν μάλιστα στη σχετική ερώτηση που είχε τεθεί στον ίδιο τον διακεκριμένο δικηγόρο, σε μια συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ!

«Πως αισθάνεστε που σας παρομοιάζουν με… φύκο;» Και ο αθεόφοβος απάντησε… no problem!

Με φύκο μοιάζει και ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, εάν αληθεύουν όσα διαρρέουν κύκλοι της ΠΑΕ.

Διότι η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι πρώτα επιλέγεις τον τεχνικό διευθυντή και στη συνέχεια επιλέγεις τον προπονητή. Σε όλο τον πλανήτη αυτό συμβαίνει…

Όποιος έχει κάνει το αντίθετο σε λίγους μήνες ψάχνει προπονητή!

Όπως μαθαίνουμε οι «πράσινοι» προτίθενται να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Στραματσόνι το επόμενο δεκαήμερο! Και το περιθώριο που έδωσαν στον Ζιλμπέρτο Σίλβα να τους απαντήσει είναι μέχρι το τέλος Μαΐου!

Όμως ακόμη και εάν δεν είναι εκλεκτός ο Βραζιλιάνος, ποιος θα αποφασίσει για την επέκταση του συμβολαίου του Ιταλού τεχνικού και με ποια κριτήρια;

Εκτός και εάν ο τεχνικός διευθυντής δεν έρθει για να γίνει… τεχνικός διευθυντής, αλλά για να λέει ανέκδοτα, όπως έκαναν ο Φύσας με τον Βόκολο στην Εθνική, όπου για όλα αποφάσιζε ο Σάντος.

Τότε υπάρχει άπλετος χρόνος.

Εάν όμως αναζητούμε έναν κανονικό τεχνικό διευθυντή, τότε προφανώς κάτι γίνεται λάθος.

Και το επισημαίνουμε τώρα που είναι νωρίς, πριν βγουν τα ζιζάνια που θα κατασπαράξουν τον… φύκο ως γλυκό!

Γιατί το κυρίως μενού (του φύκου) θα είναι ο προπονητής!

Απλή ποδοσφαιρική λογική.

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News