Τον ξεφτίλισαν στο ΣΕΦ - Φέρτε μας τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ

Τον ξεφτίλισαν στο ΣΕΦ - Φέρτε μας τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ

Τελικά ο Ολυμπιακός έγινε το… γιουσουφάκι των τούρκικων ομάδων με τις δύο σερί ήττες. Μία η Μπεσίκτας στο ποδόσφαιρο και σήμερα (17/3) κόντρα τη Γαλατάσαραϊ στο ΣΕΦ και τη μπασκετική ομάδα να δείχνει ότι θέλει τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ.

Δηλαδή αν δεν είχε πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, θα είχαμε “κηδείες”. Η φράση “διδακτική ήττα”, από την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, είναι για… γέλια και έδειξαν πως οι Πειραιώτες είναι ένα πραγματικό ανέκδοτο.

Όταν με το καλό τελειώσει η κανονική διάρκεια και ο Ολυμπιακός τύχει να παίξει με το Τριφύλλι, θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Εξάστερο για να πάρει την καλύτερη… εκδίκηση και να πάρει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης στην έδρα του “εχθρού” του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News