Τον Βόβορα δεν γίνεται να τον «κάψεις»

Τον Βόβορα δεν γίνεται να τον «κάψεις»

Ο Παναθηναϊκός θα έχει το μικρότερο μπάτζετ της σύγχρονης ιστορίας του κι ένα από τα μικρότερα της Ευρωλίγκας φέτος.

Είναι αμφίβολο αν θα έχει στο πλευρό του το όπλο που λέγεται ΟΑΚΑ που λόγω αύρας του έδινε 3-4 νίκες μέσα στη σεζόν. Ακόμα είναι άγνωστο αν η σεζόν ολοκληρωθεί με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών ή αν μελλοντικά οριστεί ποσοστό πληρότητας γηπέδων, ακόμα και στην περίπτωση που το τελευταίο σενάριο ευοδωθεί ο Παναθηναϊκός δεν ευνοείται, άλλη ώθηση παίρνεις από 20.000 θεατές, άλλο να έχεις τους μισούς (ή ακόμα λιγότερους) δίπλα σου.

Αν η σεζόν βγει με παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών ο Παναθηναϊκός θα είναι από τις ομάδες που θα επηρεαστούν περισσότερο σε ζητήματα ενέργειας. Δεν είναι ντροπή να το γράψουμε ότι από το 2012 το τριφύλλι έχει γίνει ομάδα έδρας, όλα αυτά τα χρόνια δεν υπήρχε αντίπαλος που να επισκεπτόταν την κλειστή σάλα και να ένιωθε άνετα ακόμα κι αν στο ρόστερ του υπήρχε η…μεικτή Ευρώπης.

Επιπλέον λαμβάνοντας υπόψη πως χωρίς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο τιμόνι η ομάδα θα ζήσει με τη διαχείριση των εσόδων της (κάτι που κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να έρθει κόσμος στο γήπεδο) καταλαβαίνουμε πως ο Γιώργος Βόβορας (που αναλαμβάνει δύσκολη αποστολή κι αναμφίβολα χρειάζεται τη στήριξη) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να “καεί” με το καλημέρα! Το αναφέρουμε επειδή μετά την ήττα στο ΦΙΛΙΚΟ με την ΑΕΚ ακούστηκαν …διάφορα περίεργα!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News