Τον «σκότωσαν» οι... πρώην!

Τον «σκότωσαν» οι... πρώην!

Λάνγκφορντ και Ράις πήραν το παιχνίδι πάνω τους και οδήγησαν την ΑΕΚ σε μια νίκη – ψυχολογίας με σκορ 87-77 στην πρόβα τζενεράλε απέναντι στον Παναθηναϊκό ενόψει του Super Cup.

Οι δύο κορυφαίες ομάδες της Α1 αναμετρήθηκαν σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε ανά διαστήματα σε… επίσημο, παρά σε φιλικό αγώνα.

Αμφότερες ενδέχεται να αναμετρηθούν σε πέντε μέρες ξανά στον τελικό του Super Cup, ωστόσο, προσωρινά η «Ένωση» πήρε το ψυχολογικό αβαντάζ με τη νίκη το βράδυ του Σαββάτου στο Μαρούσι.

Οι Λάνγκφορντ και Ράις πλήγωσαν την πρώην ομάδα τους όντας σε εξαιρετική κατάσταση. Οι δύο «γερόλυκοι» των γηπεδούχων με την εμπειρία τους έδωσαν ένα καλό… μάθημα στην ομάδα του Γιώργου Βόβορα, η οποία θα κληθεί να ανταπαντήσει σε μερικές μέρες.

Για το «Τριφύλλι» κορυφαίοι ήταν οι Νέντοβιτς και Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός, γενικότερα, σε μια κακή εμφάνιση δεν είχε καλές αντιδράσεις στην άμυνα επιτρέποντας στην ΑΕΚ να ξεπεράσει τους 80 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 24-24, 45-39, 68-60, 87-77.

ΑΕΚ (Ηλίας Παπαθεοδώρου): Μορέιρα 18, Ράις 13, Λάνγκφορντ 19, Ματσιούλις 5, Χρυσικόπουλος 13, Ζήσης 3, Κατσίβελης, Γόντικας 2, Γκίκας 2, Μαυροειδής 2, Λοτζέσκι 8, Ρογκαβόπουλος 2.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Βόβορας): Παπαγιάννης 9, Όγκαστ 2, Παπαπέτρου 17, Δίπλαρος, Κασελάκης 2, Καλαϊτζάκης 3, Φόστερ 8, Περσίδης, Νέντοβιτς 19, Ουάιτ 3, Μήτογλου 7, Μπέντιλ 3, Τζάκσον 4.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News