Τον «καθάρισε» σε 9 λεπτά, 2-0 ο Παναθηναϊκός τον Παναιτωλικό

Τον «καθάρισε» σε 9 λεπτά, 2-0 ο Παναθηναϊκός τον Παναιτωλικό

Τη νίκη με 2-0 πανηγύρισε η Κ19 του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού για το πρωτάθλημα Νέων, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Κυριαρχική ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι η Κ19 του Παναθηναϊκού που νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καλαφάτης» και συνέχισε την πορεία της στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Super League Κ19. Οι Πράσινοι του Βαγγέλη Σάμιου έπαιξαν μονότερμα την ομάδα του Αγρινίου, δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά και έφτασαν σε μια δίκαιη και άνετη νίκη επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Ιδίως στο α’ ημίχρονο το Τριφύλλι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση βάζοντας τις βάσεις για την όγδοη νίκη του σε 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Οι Πράσινοι απείλησαν για πρώτη φορά μόλις στο 2′ με σουτ του Ζαφείρη, που απέκρουσε ο Ράγιας, ενώ στο 10′ ο Φρόκου σούταρε άουτ.

Τελικά η πίεση των πρώτων λεπτών μετουσιώθηκε σε γκολ μόλις στο 11′ για τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι πραγματοποίησαν φανταστική προσπάθεια από τα αριστερά με τον Βολάκη να συνεργάζεται εξαιρετικά με τον Παυλάκη, ο οποίος έβγαλε την ασίστ για τον Κυριόπουλο, που τελείωσε τη φάση ιδανικά ανοίγοντας το σκορ 1-0.

Οι Πράσινοι δεν έριξαν τον ρυθμό τους και συνέχισαν να πιέζουν και να προκαλούν προβλήματα στον Παναιτωλικό. Κι αφού απείλησαν στο 15′ με τον Κυριόπουλο, έπειτα και πάλι από συνεργασία του Βολάκη και του Παυλάκη από τα αριστερά, και στο 19′ με σουτ του Παυλάκη που απέκρουσε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, δεν άργησε και το δεύτερο γκολ.

Στο 20′ ο Κυριόπουλος από σκόρερ μετατράπηκε σε πασέρ βγάζοντας εξαιρετική κάθετη-ασίστ για τον Καλοσκάμη, ο οποίος σκόραρε πετυχαίνοντας το 2-0. Το «εκρηκτικό» διάστημα των μικρών του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε με ακόμη δύο ευκαιρίες για γκολ, στο 32′ με σουτ του Κυριόπουλου που απέκρουσε ο Ράγιας και στο 33′ με σουτ του Παυλάκη που κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Πράσινοι έριξαν τον ρυθμό τους αλλά διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα. Θα μπορούσαν μάλιστα να έχουν σκοράρει κι ένα τρίτο γκολ στο 90′ σε τετ α τετ του Νταμπίζα που απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού.

Παναθηναϊκός: Χατζηγιαννάκης, Ζαφείρης (85′ Τσεβάς), Παυλάκης, Κολόμπο, Προδρομίτης, Λιατίφης (87′ Πιτσώτης), Κυριόπουλος (85′ Τσιάβος), Φρόκου, Μπιλάλ (70′ Νταμπίζας), Καλοσκάμης, Βολάκης (70′ Συμεωνίδης).

Παναιτωλικός: Ράγιας, Σοφιανόπουλος, Κουνάβας, Αναστασόπουλος, Λαζαρίδης, Σοροβός, Νταβάνος, Δήμος, Κόκα, Παπανικολόπουλος, Τρομπούκης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News