Τον καταλαβαίνουν όλοι πλέον

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-1: Η κριτική των πρασίνων

Ο Παναθηναϊκός του Λάζλο Μπόλονι παραμένει μια ευανάγνωστη ομάδα, όσον αφορά τον τρόπο που οι παίκτες αναπτύσσονται κι αντιδρούν.

Όταν βρει απέναντί του αντίπαλο που δεν θα φοβηθεί τη φανέλα του και θα τον πιέσει εξουθενωτικά χαλώντας το μυαλό των παικτών του, αρχίζουν τα προβλήματα.

Η ΑΕΚ την Κυριακή εστίασε σωστά στον Μαουρίσιο ο οποίος κάνει όλο το παιχνίδι στο επιθετικό κομμάτι, αποκόβοντας τον Βραζιλιάνο από τους συμπαίκτες του.

Ο κινητήριος μοχλός του κλαμπ και παίκτης των ασίστ, των γκολ, των σωστών ενεργειών τελείωσε το ματς με απειροελάχιστες προσπάθειες άξιες αναφοράς.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν η ομάδα να επιτίθεται κυρίως με ημιτελείς ατομικές ενέργειες υπό πίεση χρόνου, απέναντι σε σύνολο που δεν το λες κι ανίκητο, αλλά που δεν φρόντισες κιόλας να πιέσεις.

Έλειψαν οι δυνατοί στην προσωπική ενέργεια παίκτες που θα έφθειραν και θα ανησυχούσαν τους αντίπαλους. Η ομάδα του Χιμένεθ όσο περνούσε η ώρα κι ο γκολκίπερ της παρέμενε θεατής χτύπησε το μυαλό των γηπεδούχων οι οποίοι εκνευρίζονται και χάνουν τον έλεγχο εύκολα εξού κι οι διακυμάνσεις που παρουσιάζουν όλη τη χρονιά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News