Τον «έθαψε» ο Μπόλονι, τον «έφτιαξε» ο Ιβάν, να κληθεί για ανανέωση!

Βαθμολογία: Στο +7 από τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός και... περιμένει!

Ακόμα να κληθεί ο Αϊτόρ να υπογράψει νέο συμβόλαιο; Στα καλύτερά του ο Ισπανός που χρωστά την αναγέννησή του στον Ιβάν που είδε σε εκείνον ένα παικταρά που ήταν σε…χειμέρια νάρκη επί Μπόλονι, δίνοντάς του την μπαγκέτα.

Πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του ο νεαρός εξτρέμ το Σάββατο, ως τώρα έχει κάνει τα πάντα, σκοράρει, δίνει ασίστ, παίζει δεκάρι, ότι κι αν του ζητήσει ο κόουτς το πραγματοποιεί.

Ο Ισπανός είναι άριστος στο να αναγνωρίζει τα μεσοδιαστήματα πότε μπορεί να γίνει επιδραστικός είτε για να προωθήσει το παιχνίδι, είτε για να βάλει την μπάλα στη περιοχή, είτε για να εκτελέσει.

Ειδικά όταν άνοιξαν οι χώροι στο δεύτερο ημίχρονο μετά το 1-0, ο ταλαντούχος χαφ ταλαιπώρησε αφάνταστα την άμυνα του ΠΑΣ.

Δεν έχει καμία σχέση το περσινό με το φετινό ξεκίνημά του και αυτό μόνο ικανοποίηση μπορεί να προκαλεί στον Παναθηναϊκό, βέβαια να μην ξεχνάμε ότι το περασμένο φθινόπωρο ο ίδιος προσπαθούσε να συνηθίσει στην ιδέα ότι είναι βασικός.

Μας αρέσει που ηγείται και δείχνει να το απολαμβάνει χωρίς ίχνος στρες και πίεσης. Οι απαιτήσεις φέτος έχουν αλλάξει, έχουν ανέβει, είναι απαιτήσεις για κανονικό Παναθηναϊκό. Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο αν κι εδώ που τα λέμε ο Αϊτόρ αγγίζει το άριστα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News