Τον έπεισε ο Γιώργαρος!

Συνεχίζει ο Αφρουδάκης

Τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος θα φοράει τη νέα χρονιά ο Τηλέμαχος Πίσσας, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Παναθηναϊκό και θα αποτελέσει ένα από τα «όπλα» του συλλόγου τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο νεαρός άσος λίγες ώρες μετά την απόκτηση του από το «τριφύλλι» μίλησε στην «Π» για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στη ζωή του και τα όσα θα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού από τον ίδιο.

[ads2]

AdTech Ad«Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω έτοιμος για την πρόκληση και την ευκαιρία που μου δίνει ο Παναθηναϊκός , ένας τόσο μεγάλος σύλλογος με πλούσια ιστορία» ήταν το αρχικό σχόλιο του Πίσσα, ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε: «Η περίπτωση του Παναθηναϊκού με ενδιέφερε από πέρσι. Φέτος όμως ήρθα σε επικοινωνία με τον Γιώργο Αφρουδάκη ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον προς το πρόσωπο μου, θέλοντας να με πάρει στην ομάδα και έτσι άρπαξα την ευκαιρία να συνεργαστώ φέτος με ένα τόσο μεγάλο σωματείο, έναν καταξιωμένο προπονητή σαν τον Τεό Λοράντο και με τον Γιώργο Αφρουδάκη όπου έχω τεράστια εκτίμηση προς το πρόσωπο του».
Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που δίνουν βροντερό παρών σε κάθε αγώνα του συλλόγου αλλά και τους στόχους του τη νέα χρονιά. «Ο παλμός της κερκίδας δίνει πάντα κίνητρο στους παίκτες ποσό μάλλον αυτή του Παναθηναϊκού , γι’ αυτό θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας σε κάθε παιχνίδι να μας βοηθάει να φτάνουμε στη νίκη.
Είναι έξτρα κίνητρο ο κόσμος στο πλευρό μας ποσό μάλλον όταν δημιουργούν ατμόσφαιρα σαν αυτή του Παναθηναϊκού. Οι προσδοκίες για ένα σύλλογο σαν τον ΠΑΟ είναι πάντα μεγάλες . Να πάει ο Παναθηναϊκός όσο το δυνατόν ψηλότερα» είπε ο Πίσσας.

«Σε μεγάλη εκτίμηση τον Λοράντο»

Ο Τηλέμαχος Πίσσας δεν δίστασε να μιλήσει παράλληλα και για τον νέο του τεχνικό τον Τεό Λοράντο, τον όποιον όπως υποστήριξε έχει σε μεγάλη εκτίμηση για το έργο του σε όποια ομάδα και να πήγε. «Είναι ένα προπονητής που τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση για το έργο του στο Ναυτικό Όμιλο Bουλιαγμένης .

Στον Παναθηναϊκό από πέρυσι έχει δημιουργήσει ένα άκρως νεανικό και ελπιδοφόρο σύνολο που είναι πάντα ανταγωνιστικό απέναντι στους μεγάλους αντιπάλους και παίζει ωραίο πόλο» είπε ο νεαρός άσος για τον νέο του προπονητή στον Παναθηναϊκό. Τέλος, ο Πίσσας αναφέρθηκε στον παίκτη που είχε σαν πρότυπο αθλητή.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αφρουδάκη, ο οποίος έπαιξε όπως αναφέρει και ο ίδιος καταλυτικό ρόλο στη μεταγραφή του. «Είναι ένας άνθρωπος που τον θαυμάζω από μικρό παιδί τόσο σαν παίκτη αλλά και για το ήθος του και εκτός πισίνας . Δεν είναι τυχαίο που και ο κόσμος εκτός του χώρου της πισίνας γνωρίζει το όνομα του, ποιος είναι και το τι έχει καταφέρει» ανέφερε ο Πίσσας για να προσθέσει: «Είναι μια τέλεια ευκαιρία για να μάθω πολλά από τον ίδιο»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News