Τον «έκλεψε» από ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ολοταχώς για ανανέωση

Τον «έκλεψε» από ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ολοταχώς για ανανέωση

Ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος έμαθε ότι ο Λάζλο Μπόλονι ζήτησε την ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι που αποτελεί το πρώτο παράσημο για τον πιτσιρικά ο οποίος φέτος πήρε συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, δείγμα ότι ο Ρουμάνος διέκρινε πράγματα σε εκείνον.

Για τον νεαρό ακούγονται χρόνια τώρα τα καλύτερα από όσους ασχολούνται με τις ομάδες φυτωρίων.

Ο Ανδρέας αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από τη Θύελλα Πατρών, με τους πράσινους να πετυχαίνουν το «κόλπο γκρόσο» και να τον εντάσσουν στο δυναμικό τους προλαβαίνοντας ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που επίσης τον είχαν στο στόχαστρο τους.

Άπαντες συμφωνούσαν ότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του πατραϊκού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, ας ελπίσουμε να μην έχει την τύχη του άλλου βιρτουόζου Πατρινού παικταρά, Πάρη Γεωργακόπουλου.

Χρησιμοποιεί με άνεση και τα δύο του πόδια. Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, ως επιτελικός μέσος (10άρι), διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, ηγετικά χαρακτηριστικά και πολύ καλά χτυπήματα από μέση και μακρινή απόσταση που τον καθιστούν σκόρερ ορισμένων εντυπωσιακών τερμάτων στις μικρότερες ηλικίες.

Το απίθανο γκολ που πέτυχε από απόσταση 45 μέτρων σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 5 Νοεμβρίου του 2017 αποτελεί δείγμα του σπάνιου ταλέντου του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News