Τον «άγγιξε» ο Παναθηναϊκός, ανακοινώθηκε από τη Βίρτους

Τον «άγγιξε» ο Παναθηναϊκός, ανακοινώθηκε από τη Βίρτους

Ο Κέβιν Χέρβεϊ ήταν ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση «4» ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίστηκε στην Λοκομοτίβ Κουμπάν την σεζόν που ολοκληρώθηκε και είχε δώσει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε συμφωνία, όμως όσο δεν υπογράφονταν τα συμβόλαια το θέμα παρέμενε σε εκκρεμότητα.

Ο Χέρβεϊ έδειξε περίεργη συμπεριφορά προς τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, δεν υπέγραφε και έδειχνε να αλλάζει διαρκώς γνώμη παρότι υπήρχε αρχικά συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και κάπως έτσι το «τριφύλλι» εγκατέλειψε την περίπτωσή του.

Πριν από λίγο, ο παίκτης ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Βίρτους Μπολόνια.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να βάλει μπρος το plan b για την ενίσχυση στο «4» και να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις, με τον Δημήτρη Πρίφτη και το επιτελείο του να έχουν κάνει την προεργασία τους και να έχουν στο… μπλοκάκι τους ορισμένες εναλλακτικές επιλογές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News